måndag 26 juli 2010

Karolina och lite annat

Även i år har karolina varit på ett 7 dagars långt ridläger på Karlshems gård på Färingsö. Jag har ju redan skrivit allt de gör i ett annat inlägg, när hon var där förra året. Vill ni veta mer så kan ni söka bland gamla inlägg. Ni som är observanta, ser att hon fick samma häst som hon hade förra året. "Marilyn". Utstyrseln på hjälmen beror på att hon spelade sjörövare i deras avslutningspjäs. Nu börjas det pratas om att hon vill ha en egen häst...hua...

Annars så jobbar jag fortfarande, går på semester den 2 Aug. Sista veckan nu, härligt. Fleming håller på att kämpa med altanen. Jag lovade ju er bilder på den inom några dagar från förra inlägget, men det tar lite längre tid än jag från början trodde. Den är inte helt klar än. Ni får helt enkelt hålla er till tåls. Den 7 Aug drar vi iväg på en 3 veckors lång semester. Först en vecka i Danmark, i Legoland, och sedan bara hem och lämna husvagnen och sova en natt, innan vi på morgonen drar iväg till Egypten i två veckor. Underbart!




1 kommentar:

  1. Hejsan! Det ska bli kul att höra vad ni tycker om Egypten sen, vi ska ju dit i oktober fast 1 vecka. Altanen blir nog jättefin! Hälsa! Kram.

    SvaraRadera