måndag 24 augusti 2009

Karolinas ridläger

I går kom Karolina hem ifrån sitt veckolånga ridläger på Karlshems Gård på Färingsö. Förutom att hon hittade två nya kompisar, Klara och Olivia, så har hon haft en underbar vecka med hästkompisen, Marilyn, som är en B-ponny. En lite tjock B-ponny!! Marilyn har varit jätte snäll att rida, men ger gärna ett tjuvbit i rumpan på den som vistas med henne i boxen. Under veckan har de haft 2 ridlektioner varje dag och mellan ridpassen har de fått lära sig att sköta om hästen. De har haft rykttävling och hopptävling. De har ridit ner till Mälaren och badat med hästarna, varit ute på en 5-timmar lång ridtur i naturen och sovit på höskullen.
Karolina längtar till nästa år och nästa ridläger!!
Som avslutning på veckan hade de en uppvisning för föräldrarna. Ett teaterspel till häst som handlade om ett kungarike, sökandet efter den perfekta maken till prinsessan med tornerspel och kadriljritt.


Karolina med B-ponnyn Marilyn

Dags att åka hem...

2 kommentarer:

  1. hihi vilken duktig tjej! Hur är det med fingret ditt martina!?

    SvaraRadera
  2. halloj. Jag är efter en veckas sjukskrivning ordentligt trött på att gå hemma och trött på gipset som börjar bli besvärande. Men jag har inte ont längre, så jag får väl vara glad för det. Kram.

    SvaraRadera